Teploměr na pečení masa - vpichový
Kód: B2_465Související produkty
Detailní popis produktu
Vynikající analogový teploměr nejen pro udírny - má široké uplatnění v gastronomii, jak pro domácí použití, tak v restauracích a potravinářství. Teplotu pečeného masa (nebo jiného pokrmu) můžete snadno zkontrolovat a zajistit tak jeho vynikající kvalitu.
- Teploměr neobsahuje rtuť, což zajišťuje bezpečnost použití.
- Vyrobeno z nerezové oceli.
- Má velmi praktické symboly optimální teploty vaření pro konkrétní druh masa (např. hovězí, skopové, drůbež atd.).
- Sada obsahuje krytku pro schování sondy, kterou lze použít i k uchycení - má praktický "klip" jako v propisce.
- Měřicí rozsah: 120 stupňů
Rozměry:
průměr kotouče: 5,4 cm
délka sondy: 13 cm
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář